Kuivalihakundi Score-kilpailu Kuivalihakundi Score-kilpailu

Hyvät kuulijat, metsästys on alkanut.

Kuka kuuluu siihen kovimpaan örkkien tappajien kiltaan?
Onko ystäväsi silmäpussit alkaneet roikkua poskilla öisen CS:n pelaamisen jälkeen?
Vai etkö vain ole nähnyt häntä hetkeen, koska hän on hautautunut hikiseen kammioonsa tukka sekaisin ja bokserit väärinpäin jalassa hakkaamaan Call of Duty:ä?
Vai tuijottaako sieltä omasta peilistä tälläinen energiajuoman kuorruttama laniyön jälkeen pandalta näyttävä nuhjuinen hahmo?

KILPAILUN VOITTAJAT

Pääpalkinto: Pelisetti + Lihalaatikko

Voittaja: Pasi, Hyvinkää

Pelisetin ansaitsee lihakundien lihanlorun laatija Pasi. Pasi on lihansyöjä isolla ällällä ja suuri pelikuluttaja.

LIHAKUNDIEN LIHALORU

Luukku loksahtaa.
Liikkuu liha luukusta. Laittaa laulamaan. Lipsahti liha lapaseen.

Läppärillä lätty lätisee. Lihanuijalla limanuljaska luolassa lujille laitetaan.

Luukku loksahtaa.
Liikkuu liha luukusta. Laittaa luovimaan. Lipsahti liha lapaseen.

Luureissa läpsähti liipasin lujaa. Lihalaatikko laatua laniin laittaa. Luottoa League Legendsiin. Logitechillä lihakundeja luolassa liikutetaan.

Luukku loksahtaa.
Liikkuu liha luukusta. Laittaa loruilemaan. Lipsahti liha lapaseen.

Lihakundin lempi loimuaa. Leikkii. Levyttää. Loikoilee. Laatikko Läyliäisissäkin lempimiseen luottoa luo.

Luukku loksahtaa.
Liikkuu liha luukusta. Laittaa löpisemään. Laukkaa liha lapaseen.

Kiitos kaikille kisaan osallistuneille upeista kirjoituksista joita tuli hurja määrä ja suuret onnittelut voittajille!

2kpl pelikoodeja + yllärinä Beef Jerky Original 150g

Voittaja: Riku, Mikkeli

– No hommahan on niin että tän pirun puuduttavan pikkujoulukauden päälle se olen minä joka tämän setin tarvitsee. Saanut juosta ties miten monissa juhlissa katsomassa kun kansa ryyppää ja itse hymyillen korttipakka kädessä temppuilet menemään kun känniääliöt haluavat osallistua omalla showllaan koko ajan. Kotona vielä vaimo motkottaa kun ei ole ehtinyt joulua laittamaan ja heti kun vähänkin availee videopeliä tietokoneelta niin tulee pahaa silmää. Lisäksi 5 vuotta vanha näppäimistö alkaa on jo pölystä, paskasta ja partakarvoista tukkeessa, hiireen on tullut kämmenen kokoinen kulumajälki ja kuulokkeetkin ovat mallia langalliset jotka kietoutuvat jalan ympäri ja koittavat kampata koneeltä lähtiessä.

Kunhan tää kausi saadaan päätökseen niin hilaan eukon anoppilaan, parkkeeraan perseeni pelituoliin, ostan Steamin tyhjäksi ja en liiku moneen päivään. Kuivaliha jos mikä on parasta evästä tähän tilaisuuteen kun ei tarvitse edes jääkaapilta hakea.

Voittaja: Nea, Naantali

Otsikko: Saako isi pelata?

Mieheni, Lauri, Ikä 31, ollut aina pelimiehiä ja viihtynyt perse tukevasti tietokonetuolilla milloin raidaten priestillä Wowissa tai teurastaen porukkaa AK- 47:lla CS:ssä. Suhteemme on kestänyt kaikki nämä vuodet, 11 taitaa itse asiassa tulla tänä vuonna täyteen, tuota joidenkin mielestä aivotonta näppiksen hakkaamista ja ruudun pällistelyä, vaikka jossain vaiheessa suhdetta se tuntui vievän jo liikaa aikaa muulta toiminnalta.. you know, tietäjät tietää.
Kuitenkin videopelit kaikkine mukavuuksineen sekä ärsyttävyyksineen ovat kulkeneet suhteemme mukana enemmän tai vähemmän, joten siihen on tottakai luonnollisesti myös panostettu, vuosien varrella jopa 5000€ edestä, näin siis mieheni sanoin, karkeasti ja erittäin randomisti arvioiden. Eikä se minua ihmetytä, saa hänellä harrastuksia olla. Itsekin noista peleistä tietyllä tapaa innostunut, kokeillutkin, välillä huonolla ja välillä taas ei niin huonolla menestyksellä, mutta kuitenkin. Lahjaksi saanut myös mitä hienoimpia fanituotteita ja niitä myös ylpeydellä päälläni kantanut, siis vaatteita, peliaiheisia, mitä olen mieheltäni saanut, joululahjaksi tai muuten.
Mutta nyt viimeisin vuosi on tuonut mukanaan muutoksen, ison sellaisen. Saimme perheenlisäystä, ihmislapsen, karvaisia meillä on kaksi jo entuudestaan vuodesta 2017. Synnytin esikoispoikamme lokakuun 11. päivä ja elämämme muuttui kertalaakista. Ei vain arjen, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen osalta, vaan myös taloudellisesti, sillä viehän tuo pieni ihme aika paljon massia, niinkuin voisi olettaakin. Peliharrastus ja sen rahallinen tuki on siis kärsinyt pientä, eikä edes niin pientä, inflaatiota, kuten myös siihen käytetty aika. Mieheni on kuitenkin toiveikas: “Saako isi nyt pelata” on nyt jo aika käytetty lausemuoto meillä kotona, johon useimmiten hellyn vastaamaan kyllä, sillä hei, se toimii hänelle, tapana purkautua, ottaa breikkiä, omaa aikaa. Itselle taas torkut ajavat saman asian, joten en siis ihan täysin ymmärrä häntä, mutta toisaalta taas ymmärrän täysin. Se on monimutkaista, mutta yksinkertaisuudessaan välttämätöntä hänelle, ihan jo siirtymäriittinäkin tässä uudessa elämäntilanteessa. Joten vastauksena kysymykseen, että kuka tämän huikean pelisetin ansaitsee niin kuuluu näin: Hän!
Nimimerkki: Vaimo

Takaisin ylös