Kana jerky Höpöhöpö-Sriracha 100g

Kuivalihakundin Ruusteri Höpöhöpö-Sriracha on mieto ja kevyempään makuun sopiva!

  • Kotimaista broilerin rintafilettä
  • 2-laadun Ruusteri Sriracha
  • Gluteeniton ja lisäaineeton
  • Kevyt snack!

Varasto loppu

7,90  sis. alv

Liity odotuslistalle niin saat tiedon kun tuotetta on taas saatavilla.

Ruusteri – Höpöhöpö-Sriracha 100g

Kyllä! Kanasta voi tehdä myös kuivalihaa! Kuivalihakundin valmistamissa tuotteissa on käytetty vain kotimaisia lihoja, kuten tässäkin kana-jerkyssä on kotimaista broilerin rintafilettä.

 Srirachan “very special edition” on vähempi tulinen kana jerky

Höpöhöpö eli meiän 2-laadun Ruusteri Sriracha on vähän vähempi mausteinen versio niin tää sopii makuisuudeltaan niilleki, jotka ei tulisuudesta niin piittaa. Erikoismausteena Sriracha kana-jerkyssä on Kuivalihakundin muokkaama resepti legendaksi muodostuneesta Flying Goose Sriracha -kastikkeesta. Ruusteri Sriracha on tulisuudeltaan jotain Jerkku HaBan ja Jerkku NaGan väliltä, voidaan kuitenkin puhua vielä miedosta chilistä.

Ruusteri on paljon liikkuvalle hyvä valinta päivittäiseksi välipalaksi. Tuote antaa kylläisyyden tunteen lisäksi keholle proteiinia ja suolaa.

Vaikka kuivattu kana kuulostaa siltä että se ei voi vaan toimia, niin kyllä, se toimii! Ruusteri ei ole niin kuivaa, että pussillisen syömiseksi pitäisi kaataa äpmäri tolkulla vettä kitusiin.

 

Kuivaliha

1kg kuivalihaa vaatii 2,8 kg tuoretta lihaa.

Lihan alkuperämaa/ origin of meat: Suomi/ Finland

Paino 0.1 kg

Ruusteri – Höpöhöpö-Sriracha 100g

Kyllä! Kanasta voi tehdä myös kuivalihaa! Kuivalihakundin valmistamissa tuotteissa on käytetty vain kotimaisia lihoja, kuten tässäkin kana-jerkyssä on kotimaista broilerin rintafilettä.

 Srirachan "very special edition" on vähempi tulinen kana jerky

Höpöhöpö eli meiän 2-laadun Ruusteri Sriracha on vähän vähempi mausteinen versio niin tää sopii makuisuudeltaan niilleki, jotka ei tulisuudesta niin piittaa. Erikoismausteena Sriracha kana-jerkyssä on Kuivalihakundin muokkaama resepti legendaksi muodostuneesta Flying Goose Sriracha -kastikkeesta. Ruusteri Sriracha on tulisuudeltaan jotain Jerkku HaBan ja Jerkku NaGan väliltä, voidaan kuitenkin puhua vielä miedosta chilistä. Ruusteri on paljon liikkuvalle hyvä valinta päivittäiseksi välipalaksi. Tuote antaa kylläisyyden tunteen lisäksi keholle proteiinia ja suolaa. Vaikka kuivattu kana kuulostaa siltä että se ei voi vaan toimia, niin kyllä, se toimii! Ruusteri ei ole niin kuivaa, että pussillisen syömiseksi pitäisi kaataa äpmäri tolkulla vettä kitusiin.  

Kuivaliha

1kg kuivalihaa vaatii 2,8 kg tuoretta lihaa. Lihan alkuperämaa/ origin of meat: Suomi/ Finland

Ravintosisältö

Energia

Rasva

- josta tyydyttynyttä

Hiilihydraatit

- josta sokereita

Proteiini

Suola

Paino 0.1 kg

Ainekset

kanafilee, gluteeniton soijakastike (vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), punainen chili, sokerisiirappi, hunaja-omenaviinietikka, valkosipuli. Lihan alkuperämaa/ origin of meat: Suomi/ Finland

Ingredienser

kycklingfile, glutenfri sojasås (sojaproteinhydrolysat, vatten, salt), sirap, vitlök, röd chili, honung-äpple vinäger

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Kana jerky Höpöhöpö-Sriracha 100g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *