Beef Jerky Original 2.0 (ei lisättyä soijakastiketta) 100g

(1 arvostelu)

Tehdä pamautettiin meidän Originalista 2.0 versio uutukaisella kastikkeella, jossa pohjana on muun muassa suomalainen luomu härkäpapu, galangajuuri, sitruunaruoho, ryppylimetin lehti ja laakerinlehti korostamassa lihan makua. Tarkkamakuiset löytää mauissa mukana myös tähtianiksen.

Varasto loppu

11,99 

Liity odotuslistalle niin saat tiedon kun tuotetta on taas saatavilla.

Tehdä pamautettiin meidän Originalista 2.0 versio uutukaisella kastikkeella, jossa pohjana on muun muassa suomalainen luomu härkäpapu, galangajuuri, sitruunaruoho, ryppylimetin lehti ja laakerinlehti korostamassa lihan makua. Tarkkamakuiset löytää mauissa mukana myös tähtianiksen. Kuiviksen makuraati tuumas maistelun jälkeen, että täs 2.0 versiossa lihan maku tulee vahvana esille ja on myös hiukan vähäsuolasempi kuin alkuperäinen Original Jerky.

Suositellaan kaikkiin mahollisiin tilanteisiin ja skenaarioihin – ootpa sitten saunareissulla kavereiden kaa, vaeltamassa ittees hengiltä tai skutsissa jumittamassa mökkihöperyyden partaalle. Ainii, ja tän kans kehtaa kahtella juhannuskokkoja. Sihautat vaan tölkin kaveriks.

Huom! Saattaa sisältää jäämiä soijasta.

Kuivaliha

1kg kuivalihaa vaatii 2,5 kg tuoretta lihaa.

Lihan alkuperämaa/ origin of meat: Suomi/ Finland

Paino 0,100 kg (kilogramma)

Tehdä pamautettiin meidän Originalista 2.0 versio uutukaisella kastikkeella, jossa pohjana on muun muassa suomalainen luomu härkäpapu, galangajuuri, sitruunaruoho, ryppylimetin lehti ja laakerinlehti korostamassa lihan makua. Tarkkamakuiset löytää mauissa mukana myös tähtianiksen. Kuiviksen makuraati tuumas maistelun jälkeen, että täs 2.0 versiossa lihan maku tulee vahvana esille ja on myös hiukan vähäsuolasempi kuin alkuperäinen Original Jerky. Suositellaan kaikkiin mahollisiin tilanteisiin ja skenaarioihin – ootpa sitten saunareissulla kavereiden kaa, vaeltamassa ittees hengiltä tai skutsissa jumittamassa mökkihöperyyden partaalle. Ainii, ja tän kans kehtaa kahtella juhannuskokkoja. Sihautat vaan tölkin kaveriks. Huom! Saattaa sisältää jäämiä soijasta.

Kuivaliha

1kg kuivalihaa vaatii 2,5 kg tuoretta lihaa. Lihan alkuperämaa/ origin of meat: Suomi/ Finland

Ravintosisältö

Energia

Rasva

- josta tyydyttynyttä

Hiilihydraatit

- josta sokereita

Proteiini

Suola

Paino 0,100 kg (kilogramma)

Ainekset

Naudanpaisti, härkäpapukastike (suomalainen luomu härkäpapu 8,5%, Rhizopus-sieni, riisijauho, etikka, vesi, suola, sokeri, siirappi, valkosipuli, galangajuuri, sitruunaruoho, laakerinlehti, ryppylimetin lehti, tähtianis), sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri. Saattaa sisältää jäämiä soijasta. Voimakassuolainen. 

Lihan alkuperämaa: Suomi

Ingredienser

Nötkött, bondbönasås (Finsk ekologisk bondböna 8,5%, Rhizopus-svamp, rismjöl, ätikka, vatten, salt, socker, sirap, vitlök, galangarot, citrongräs, lagerblad, kaffir lime blad, stjärnanis), sockersirap, vitlök, svartpeppar. Kan innehålla små mängder av soja. Kraftigt saltad.

Köttets Ursprungsland: Finland

Tuotearvostelut

  1. Antti T vahvistettu ostaja

    Antti T vahvistettu ostaja

    Original on omaan makuuni aavistuksen liian suolainen, mutta tämä Original 2.0 on juuri sopiva! Ainoa puute on, että tätä ei ole myynnissä 500g säkeissä.

Vain ne asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen voivat arvostella sen (vaatii myös sisäänkirjautumisen).