Nauta beef jerky Naga Garlic 100g

(4 arvostelua)

Tulinen Jerkku Naga-Garlic 100g kuivaliha tuhdilla valkosipulikuorrutteella! Suomalaisesta naudan paahtopaistista valmistettu.

Varasto loppu

11,99  sis. alv

Liity odotuslistalle niin saat tiedon kun tuotetta on taas saatavilla.

Tulista valkosipulilla kuorrutettua Beef jerkyä!

Yks meidän suosituimmista lihoista on ollu heittämällä Jerkku Naga, Naga Jolokia chilillä maustettu kohtuu tulinen kuivaliha. Toinen lähes yhtä suosittu on ollu Jerkku Garlic, valkosipulilla tuhdisti kuorrutettu Beef jerky. Eräs nimeltä mainitsematon Turo Järvenpäästä ja muutama muu haisuli heitti meille palloa, et mites ois tämmönen tulinen valkosipulilla kuorrutettu Beef jerky! Me kelattiin, että siinäpä vasta herkullinen idea. Ja tuumasta toimeen. Nyt meillä on tulinen valkosipulilla kuorrutettu kuivaliha ja se maistuu aevan törkysen hyvälle!

Kaikki meidän perus-garlicia maistaneet tietää sen jännän, jopa hieman toffeemaisen suutuntuman, mikä meidän Jerkku Garlicissa on. Tässä on tieysti se sama suutuntuma, mutta tulisuus alkaa hiipiä kohti ikeniä siinä viidennellä purasulla, kunnes se valtaa koko purukaluston ja siinä vaiheessa silmät alkaakin jo ettiä sitä lähintä piimälasia. Ei voi muuta sanoa, kun että KO-VA!

Kuivaliha

1kg kuivalihaa vaatii 2,5 kg tuoretta lihaa.

Lihan alkuperämaa/ origin of meat: Suomi/ Finland

Paino 0.1 kg

Tulista valkosipulilla kuorrutettua Beef jerkyä!

Yks meidän suosituimmista lihoista on ollu heittämällä Jerkku Naga, Naga Jolokia chilillä maustettu kohtuu tulinen kuivaliha. Toinen lähes yhtä suosittu on ollu Jerkku Garlic, valkosipulilla tuhdisti kuorrutettu Beef jerky. Eräs nimeltä mainitsematon Turo Järvenpäästä ja muutama muu haisuli heitti meille palloa, et mites ois tämmönen tulinen valkosipulilla kuorrutettu Beef jerky! Me kelattiin, että siinäpä vasta herkullinen idea. Ja tuumasta toimeen. Nyt meillä on tulinen valkosipulilla kuorrutettu kuivaliha ja se maistuu aevan törkysen hyvälle! Kaikki meidän perus-garlicia maistaneet tietää sen jännän, jopa hieman toffeemaisen suutuntuman, mikä meidän Jerkku Garlicissa on. Tässä on tieysti se sama suutuntuma, mutta tulisuus alkaa hiipiä kohti ikeniä siinä viidennellä purasulla, kunnes se valtaa koko purukaluston ja siinä vaiheessa silmät alkaakin jo ettiä sitä lähintä piimälasia. Ei voi muuta sanoa, kun että KO-VA!

Kuivaliha

1kg kuivalihaa vaatii 2,5 kg tuoretta lihaa. Lihan alkuperämaa/ origin of meat: Suomi/ Finland

Ravintosisältö

Energia

Rasva

- josta tyydyttynyttä

Hiilihydraatit

- josta sokereita

Proteiini

Suola

Paino 0.1 kg

Ainekset

naudanpaisti, gluteeniton soijakastike (vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri, nagajologiachili (sokeriruokoetikka)/ Lihan alkuperämaa/ origin of meat: Suomi/ Finland

Ingredienser

nötkött, glutenfri sojasås (sojaproteinhydrolysat, vatten, salt), vitlök, svartpeppar, sirap, nagajologiachili (sockerrörättika)

Tuotearvostelut

 1. Zeipii

  Zeipii

  Tää oli kyllä aivan jäätävän hyvää, paras kuivaliha mitä ikinä maistanut! Tätä massatuotantoon kiitos 🙂

 2. Flying fatman

  Flying fatman

  Aivan jäätävän hyvää! 4/5, yks piste jää uupumaan kun tätä ei saa isommissa pusseissa😁

 3. Von Belga

  Von Belga

  Tuli testattua viikonloppuna, arvosanaksi tiukka 666/5, aivan törkeän hyvää.

 4. Andre vahvistettu ostaja

  Andre vahvistettu ostaja

  Löi odotukset huolella, aivan täydellinen kombo.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *