Nauta beef jerky Original 2.0 100g

Tehdä pamautettiin meidän Originalista 2.0 versio uutukaisella kastikkeella, jossa pohjana on muun muassa suomalainen luomu härkäpapu, galangajuuri, sitruunaruoho, ryppylimetin lehti ja laakerinlehti korostamassa lihan makua. Tarkkamakuiset löytää mauissa mukana myös tähtianiksen.

Varastossa

11,99  sis. alv

Tehdä pamautettiin meidän Originalista 2.0 versio uutukaisella kastikkeella, jossa pohjana on muun muassa suomalainen luomu härkäpapu, galangajuuri, sitruunaruoho, ryppylimetin lehti ja laakerinlehti korostamassa lihan makua. Tarkkamakuiset löytää mauissa mukana myös tähtianiksen. Kuiviksen makuraati tuumas maistelun jälkeen, että täs 2.0 versiossa lihan maku tulee vahvana esille ja on myös hiukan vähäsuolasempi kuin alkuperäinen Original jerkku.

Suositellaan kaikkiin mahollisiin tilanteisiin ja skenaarioihin – ootpa sitten saunareissulla kavereiden kaa, vaeltamassa ittees hengiltä tai skutsissa jumittamassa mökkihöperyyden partaalle. Ainii, ja tän kans kehtaa kahtella juhannuskokkoja. Sihautat vaan tölkin kaveriks.

Huom! Saattaa sisältää jäämiä soijasta.

Kuivaliha

1kg kuivalihaa vaatii 2,5 kg tuoretta lihaa.

Lihan alkuperämaa/ origin of meat: Suomi/ Finland

Paino 0.100 kg

Tehdä pamautettiin meidän Originalista 2.0 versio uutukaisella kastikkeella, jossa pohjana on muun muassa suomalainen luomu härkäpapu, galangajuuri, sitruunaruoho, ryppylimetin lehti ja laakerinlehti korostamassa lihan makua. Tarkkamakuiset löytää mauissa mukana myös tähtianiksen. Kuiviksen makuraati tuumas maistelun jälkeen, että täs 2.0 versiossa lihan maku tulee vahvana esille ja on myös hiukan vähäsuolasempi kuin alkuperäinen Original jerkku. Suositellaan kaikkiin mahollisiin tilanteisiin ja skenaarioihin – ootpa sitten saunareissulla kavereiden kaa, vaeltamassa ittees hengiltä tai skutsissa jumittamassa mökkihöperyyden partaalle. Ainii, ja tän kans kehtaa kahtella juhannuskokkoja. Sihautat vaan tölkin kaveriks. Huom! Saattaa sisältää jäämiä soijasta.

Kuivaliha

1kg kuivalihaa vaatii 2,5 kg tuoretta lihaa. Lihan alkuperämaa/ origin of meat: Suomi/ Finland

Ravintosisältö

Energia

Rasva

- josta tyydyttynyttä

Hiilihydraatit

- josta sokereita

Proteiini

Suola

Paino 0.100 kg

Ainekset

Ainekset: naudanpaisti, härkäpapukastike (suomalainen luomu härkäpapu 8,5%, Rhizopus-sieni, riisijauho, etikka, vesi, suola, sokeri, siirappi, valkosipuli, galangajuuri, sitruunaruoho, laakerinlehti, ryppylimetin lehti, tähtianis), sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri. Saattaa sisältää jäämiä soijasta. Voimakassuolainen.

Ingredienser

Ingredienser: nötkött, bondbönasås (Finsk ekologisk bondböna 8,5%, Rhizopus-svamp, rismjöl, ätikka, vatten, salt, socker, sirap, vitlök, galangarot, citrongräs, lagerblad, kaffir lime blad, stjärnanis), sockersirap, vitlök, svartpeppar. Kan innehålla små mängder av soja. Kraftigt saltad.

Lihan alkuperämaa/origin of meat: Suomi / Finland

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Nauta beef jerky Original 2.0 100g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *