Jättimäinen Himolastu 600-800g / Eri makuja!

(27 arvostelua)
 • Himolastu isoon nälkään!
 • Kuivalihaa sen aidoimmassa muodossa
 • Nautaa tai kanaa, valitse itelle sopiva
Tyhjennä

54,99 

Jättimäinen Jerky Himolastu! Useita eri makuja!

Aah. Lisää lihaa! Meidän Himolastu eli leikkaamattomana palana kunnon soiro lihaa! Ja vielä kaiken lisäks 600-800 gramman mehukkaassa säkissä. Jos oot joskus maistanu meidän Jerkyjä tai kanasta valmistettua kuivalihaa niin ehottomasti kannattaa pistää tää myös testiin. Maku on sama, mutta koko nautiskelukokemus näissä on aivan erilainen. Pala vaan handuun ja menoks!

Napostele missä vain!

Voit istua tulilla lihaa hampailla repien, kuin luolamies tai -nainen tai aiheuttaa hilpeyttä ja kateutta työpaikan kahvihuoneessa. Lihasäkki sopii myös mainiosti koonsa puolesta pidemmillekin patikkareissuille ja vaelluksille tai ihan vaan kotona kavereiden kanssa bissen lomaan. Isosta palasta saa myös hyvän otteen. Mieti miten siistiä on istuskella pilkillä kirpeessä pakkasessa toisessa tumpussa pala kuivalihaa ja toisessa pilkkivapa. Siinä sitä kelpaa kalaa narrata, eikä tarvii olla ees nälissään.

Ei tarvitse kylmäsäilytystä ja paketti säilyy avattunakin pitkän aikaa, jos ei tuu koko säkkiä rohmuttua kerralla.

Useita eri makuja!

Himolastua löytyy tällä hetkellä naudanpaistista mieto habanero, original, naga ja savu. Kanoista löytyy sriracha -maustettua ronskia Himolastua

Kuivaliha

Nauta: 1kg kuivalihaa vaatii 2,5 kg tuoretta lihaa.

Kana: 1kg kuivalihaa vaatii 2,8 kg tuoretta lihaa.

Lihan alkuperämaa/ origin of meat: Suomi/ Finland

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Maku

Beef Jerky Mieto Habanero 800g, Beef Jerky Original 800g, Beef Jerky Savu 700g, Beef Jerky Tulinen Naga 800g, Kana Jerky Sriracha 600g

Jättimäinen Jerky Himolastu! Useita eri makuja!

Aah. Lisää lihaa! Meidän Himolastu eli leikkaamattomana palana kunnon soiro lihaa! Ja vielä kaiken lisäks 600-800 gramman mehukkaassa säkissä. Jos oot joskus maistanu meidän Jerkyjä tai kanasta valmistettua kuivalihaa niin ehottomasti kannattaa pistää tää myös testiin. Maku on sama, mutta koko nautiskelukokemus näissä on aivan erilainen. Pala vaan handuun ja menoks!

Napostele missä vain!

Voit istua tulilla lihaa hampailla repien, kuin luolamies tai -nainen tai aiheuttaa hilpeyttä ja kateutta työpaikan kahvihuoneessa. Lihasäkki sopii myös mainiosti koonsa puolesta pidemmillekin patikkareissuille ja vaelluksille tai ihan vaan kotona kavereiden kanssa bissen lomaan. Isosta palasta saa myös hyvän otteen. Mieti miten siistiä on istuskella pilkillä kirpeessä pakkasessa toisessa tumpussa pala kuivalihaa ja toisessa pilkkivapa. Siinä sitä kelpaa kalaa narrata, eikä tarvii olla ees nälissään. Ei tarvitse kylmäsäilytystä ja paketti säilyy avattunakin pitkän aikaa, jos ei tuu koko säkkiä rohmuttua kerralla.

Useita eri makuja!

Himolastua löytyy tällä hetkellä naudanpaistista mieto habanero, original, naga ja savu. Kanoista löytyy sriracha -maustettua ronskia Himolastua

Kuivaliha

Nauta: 1kg kuivalihaa vaatii 2,5 kg tuoretta lihaa. Kana: 1kg kuivalihaa vaatii 2,8 kg tuoretta lihaa. Lihan alkuperämaa/ origin of meat: Suomi/ Finland

Ravintosisältö

Energia

Rasva

- josta tyydyttynyttä

Hiilihydraatit

- josta sokereita

Proteiini

Suola

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Maku

Beef Jerky Mieto Habanero 800g, Beef Jerky Original 800g, Beef Jerky Savu 700g, Beef Jerky Tulinen Naga 800g, Kana Jerky Sriracha 600g

Ainekset

Beef Jerky Original (360kcal/ 100g) Ainekset: naudanpaisti, gluteeniton soijakastike ( vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri. Voimakassuolainen. Gluteeniton.

Beef Jerky Haba (360kcal/ 100g) Ainekset: naudanpaisti, gluteeniton soijakastike ( vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri, habanerochili. Voimakassuolainen. Gluteeniton.

Beef Jerky Naga (360kcal/ 100g) Ainekset: naudan paisti, gluteeniton soijakastike ( vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri, nagajologiachili (sokeriruokoetikka). Voimakassuolainen. Gluteeniton.

Beef Jerky Savu (360kcal/ 100g) Ainekset: savustettu naudanpaisti, gluteeniton soijakastike (vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri. Voimakassuolainen. Gluteeniton.

Chicken Jerky Sriracha (311kcal/ 100g) Ainekset: kanafilee, gluteeniton soijakastike (vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), punainen chili, sokerisiirappi, hunaja-omenaviinietikka, valkosipuli. Voimakassuolainen. Gluteeniton.

Ravintosisältö Beef Jerky Original, Haba, Naga ja Savu / 100g:

Energia: 1514kJ/360kcal. Rasva: 14,2g, josta tyydyttynyttä: 6,2g, hiilihydraatit: 7,9g, josta sokereita: 5,1g, proteiini: 50,2g, suola 9,5g. Voimakassuolainen. Gluteeniton.

Ravintosisältö Chicken Jerky Sriracha / 100g :

Energia: 311kcal. Rasva: 3,1g, josta tyydyttynyttä: 0,7g, hiilihydraatit: 5,3g, josta sokereita: 3,5g, proteiini: 65,7g, suola 4,5g. Voimakassuolainen. Gluteeniton.

Lihan alkuperämaa: Suomi

Ingredienser

Beef Jerky Original Ingredienser: nötkött, glutenfri sojasås (sojaproteinhydrolysat, vatten, salt), sirap, vitlök, svartpeppar. Kraftigt saltad. Glutenfri.

Beef Jerky Haba Ingredienser: nötkött, glutenfri sojasås (sojaproteinhydrolysat, vatten, salt), sirap, vitlök, svartpeppar, habaner. Kraftigt saltad. Glutenfri.

Beef Jerky Naga Ingredienser: nötkött, glutenfri sojasås (sojaproteinhydrolysat, vatten, salt), sirap, vitlök, svartpeppar, nagajologiachili (sockerrörsvinäger). Kraftigt saltad. Glutenfri.

Beef Jerky Savu Ingredienser: rökt nötkött, glutenfri sojasås (sojaproteinhydrolysat, vatten, salt), sirap, vitlök, svartpeppar. Kraftigt saltad. Glutenfri.

Chicken Jerky Sriracha Ingredienser: kycklingfile, glutenfri sojasås (sojaproteinhydrolysat, vatten, salt), sirap, vitlök, svartpeppar, röd chili, honung-äpple vinäger

Näringsvärde Beef Jerky Original, Haba, Naga och Savu / 100g:

Energi: 1514kJ/360kcal. Fett: 14,2g, varav mättat fett: 6,2g, kolhydrat: 7,9g, sockerarter: 5,1g, protein: 50,2g, salt 9,5g. Kraftigt saltad. Glutenfri.

Näringsvärde Chicken Jerky Sriracha/ 100g:

Energi: 311kcal. Fett: 3,1g, varav mättat fett: 0,7g, kolhydrat: 5,3g, sockerarter: 3,5g, protein: 65,7g, salt 4,5g. Kraftigt saltad. Glutenfri.

Ursprung: Finland

Tuotearvostelut

 1. Jani P vahvistettu ostaja

  Jani P vahvistettu ostaja

  No nyt löytyi oma suosikkituote. Habanero on melkein huomaamattomasta poltteestaan huolimatta herkullisesti häivähdyksen chinensen makuinen ja lastun koko on juuri sopiva peittämään parilla kolmella lastulla pikkunälkää ja sopii myös oluen seuraksi. Omasta mielestäni kolmesta firman chilituotteesta tämä Habanero on mietoudestaan huolimatta paras. Muut (eli Naga ja Scorpion) ovat hieman tulisempia muttei yksikää niistä mene lähellekään kipukynnystä ja se lienee kokonaisuuden kannalta hyväkin asia koska kaikilla makustelijoilla ei todennäköisesti ole kovinkaan suuri toleranssi kapsaisiiniin. Tätä lastutuotetta tulee tilattua tulevaisuudessakin varmaan enemmän kunhan edellinen parin kilo tilaus sekalaisia kuivalihoja on rouskittu parempiin suihin.

 2. Tommi Hasa

  Tommi Hasa

  Ei perkele tämmösiä sais tehdä, menee kerrala ahmien kaikki.. jos johonki jää koukkuun niin näihin. Sama mitä makua sieltä ottaa 🤣

 3. Vesa hepoaho vahvistettu ostaja

  Vesa hepoaho vahvistettu ostaja

  Hyvä maku

 4. Vesku vahvistettu ostaja

  Vesku vahvistettu ostaja

  Aivan loistava tuote. Minun makuuni ehkä hiukan liian tulinen. Vähän miedommin mautettuna tulisi varmaan syötyä päivittäin. Lastun koko täydellinen.

 5. RK vahvistettu ostaja

  RK vahvistettu ostaja

  Chilipään Valinta

 6. Aarni vahvistettu ostaja

  Aarni vahvistettu ostaja

  Lemppari löytyi

 7. Antti vahvistettu ostaja

  Antti vahvistettu ostaja

  Timangia

 8. Ilkka vahvistettu ostaja

  Ilkka vahvistettu ostaja

  Paras jerky ehkä ikinä

 9. Mika vahvistettu ostaja

  Mika vahvistettu ostaja

  Loistava!

 10. Janne vahvistettu ostaja

  Janne vahvistettu ostaja

  Loistava

 11. Kim Rönty vahvistettu ostaja

  Kim Rönty vahvistettu ostaja

  Täydellistä

 12. Nimetön vahvistettu ostaja

  Nimetön vahvistettu ostaja

  Uskomattoman hyvää!

 13. M K vahvistettu ostaja

  M K vahvistettu ostaja

  Mukavan tulinen omaan suuhun. Ei polta mutta lämmittää. Tuoreena sopivan sitkeä ja pureskeltava. Suosikkini.

 14. Petteri Koskinen vahvistettu ostaja

  Petteri Koskinen vahvistettu ostaja

  Hyvää oli perkele

 15. Wallu vahvistettu ostaja

  Wallu vahvistettu ostaja

  Liistavaa

 16. Riku Kolehmainen vahvistettu ostaja

  Riku Kolehmainen vahvistettu ostaja

  Juuri niin kuin mainostettua!!

 17. Jaro Laine vahvistettu ostaja

  Jaro Laine vahvistettu ostaja

  Syntisen herkullinen

 18. Jani Metsäranta vahvistettu ostaja

  Jani Metsäranta vahvistettu ostaja

  Koukuttava tuote. 5 säkkiä jo syöneenä himo lastuun on edelleen kova.

 19. Nimetön vahvistettu ostaja

  Nimetön vahvistettu ostaja

  oli parempi kuin perusversio

 20. NF vahvistettu ostaja

  NF vahvistettu ostaja

  Loistava

 21. RK vahvistettu ostaja

  RK vahvistettu ostaja

  Aluksi annoskoko ihmetytti

 22. Reaper vahvistettu ostaja

  Reaper vahvistettu ostaja

  Paras keksintö sitten kaasuhellan 🙂

 23. Elina vahvistettu ostaja

  Elina vahvistettu ostaja

  Erinomainen

 24. Mika vahvistettu ostaja

  Mika vahvistettu ostaja

  Loistava!

 25. tyhjaarpa vahvistettu ostaja

  tyhjaarpa vahvistettu ostaja

  Hyvää tavaraa

 26. Mikael vahvistettu ostaja

  Mikael vahvistettu ostaja

  Helvetin hyvä

 27. Timo vahvistettu ostaja

  Timo vahvistettu ostaja

  Hyvää kamaa kanasta!

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *