Sahtinauta kuivaliha 100g

  • viskinen ja banaaninen uutuus!
  • kotimaista lihaa
  • känniin et tällä pääse
  • mutta muuten iha täydellinen!!
  • toimitus 1-3 päivää
  • mausteena käytetty tuhti määrä oikeaa kunnon sahtia

Varasto loppu

11,99 

Liity odotuslistalle niin saat tiedon kun tuotetta on taas saatavilla.

Sahdilla maustettu beef jerky!

Sahtinauta kuivaliha 100g – sahdilla maustettu Beef jerky! Nyt on meinaan jämäkkää. Sahtia on pantu 2000 vuotta ja nyt sitä pannaan naudanpaistiin.

Sahti, salonkikelpoiselta nimeltään farm house Ale on suomalainen klassikko. Jos makua pitää kuvata yhdellä hedelmällä, se on banaani. Makea  ja pehmeä, aavistuksen viskinen perusmaku leikkautuu kuivalihakundin omalla OG-kastikkeella.

Lopputulos on helvetin hyvä, mutta känniin me amatöörit ei tällä maalaisromanttisella kuivalihalla päästy. Pääsetkö sä?

Kaikki meijän jerkyt on aivan jäätävän hyviä sellasenaan. Pussista suoraan naamaan! Näillä voi myös normikokki feikata olevansa Jamie Oliver ja vastaava. Suositellaan lämpimästi!

 

 

Paino 0.1 kg
Lihan alkuperämaa

Suomi

Sahdilla maustettu beef jerky!

Sahtinauta kuivaliha 100g - sahdilla maustettu Beef jerky! Nyt on meinaan jämäkkää. Sahtia on pantu 2000 vuotta ja nyt sitä pannaan naudanpaistiin. Sahti, salonkikelpoiselta nimeltään farm house Ale on suomalainen klassikko. Jos makua pitää kuvata yhdellä hedelmällä, se on banaani. Makea  ja pehmeä, aavistuksen viskinen perusmaku leikkautuu kuivalihakundin omalla OG-kastikkeella. Lopputulos on helvetin hyvä, mutta känniin me amatöörit ei tällä maalaisromanttisella kuivalihalla päästy. Pääsetkö sä? Kaikki meijän jerkyt on aivan jäätävän hyviä sellasenaan. Pussista suoraan naamaan! Näillä voi myös normikokki feikata olevansa Jamie Oliver ja vastaava. Suositellaan lämpimästi!    

Ravintosisältö

100g

Energia

Rasva

- josta tyydyttynyttä

Hiilihydraatit

- josta sokereita

Proteiini

Suola

Paino 0.1 kg
Lihan alkuperämaa

Suomi

Ainekset

Naudan paisti, gluteeniton soijakastike (vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri, sahti (ohramallas, ruismallas, hiiva, vesi) (huom, sahti sisältää gluteenia). Voimakassuolainen Lihan alkuperämaa: Suomi/ Finland Kontakti: info@kuivalihakundi.com Valmistaja: Kuivalihakundi, Antaksentie 19 a 16 01501 Vantaa Suomi / Finland

Ingredienser

Nötkött, glutenfri sojasås (vatten, sojaproteinhydrolysat, salt), sirap, vitlök, svartpeppar, hembryggt öl (kornmalt, rågmalt, jäst, vatten) (Obs! hembryggt öl inkluderar gluten). Kraftig saltad. Köttets Ursprungsland: Finland. Kontakt: info@kuivalihakundi.com Producent: Kuivalihakundi, Antaksentie 19 a 16 01501 Vantaa Suomi / Finland