MEE TÖIHIN! EIKU! TUU TÖIHIN!

Avoimet työpaikat Kuivalihakundilla

Kuivalihakundi kasvaa huimaa vauhtia ja tähtäimenä on ulkomaat kaupallisessa mielessä! Tämä vaatii raskasta puurtamista ja hommassa kehittymistä niin aateltiin laittaa tänne meijän verkkokaupan sivuillekin tämmönen töihin haku mahdollisuus, koska täällä verkkokaupassa nyt varmaan pyörii semmosta porukkaa keitä nyt vähänkään kiinnostaa kuivaliha ja sitä myötä Kuivalihakundin asiat.

Me pyritään saamaan firmaan omaa osaamista niin paljon kuin vaan mahdollista, joten pestejä löytyy jossain vaiheessa kaikkiin työnkuviin mitä yrityksistä yleensä löytyy. Alapuolelta löytyy avoimet paikat jos niitä on, mutta saa meille laittaa muutenkin avoimia hakemuksia tulemaan osoitteeseen timo@kuivalihakundi.com. Kerro hakemuksessa itsestäsi, kokemuksesta ja siitä miten sä pystyisit auttamaan Kuivalihakundia kasvamaan ja kansainvälistymään.

Kuivalihan valmistaja iltavuoroon

Iltavuoro työskentelee tällä hetkellä ma-to 12-20.30. Työskentely myös perjantaisin onnistuu klo 9 – 15

Palkkauksen suhteen meillä on ollut se käytäntö, että koeaika(4kk) mennään TES mukaisella aloituspalkalla mikä on tällä hetkellä 10,48€/h ja siihen klo 16 jälkeen tuleva 1,89€/h iltalisä päälle. Koeajan jälkeen palkkaa nostetaan karttuneen osaamistason ja työtehon mukaan.

Työnkuva kattaa seuraavat prosessin vaiheet,

 • tuoreen lihan koneellisen siivuttamisen ja maustamisen
 • kuivausprosessi (lihan latominen käsin kuivausritilöille)
 • kuivatun tuotteen käsittely
 • leikkaaminen koneellisesti naposteltaviksi paloiksi
 • pakkaaminen käsin tai koneellisesti
 • varastointitehtävät
 • pesutyöt
 • yrityksen yleiset työtehtävät

Meillä on välillä aivan törkysesti hommia mitkä pitäisi saada nopealla aikataululla valmiiksi ja tilaukset lähtemään asiakkaille, joten porukan tuotantotahtiin on päästävä ja me teemme kyllä kaikkemme, että tehokkuus nousee ja laatu säilyy. Jos kilpailuviettiä löytyy niin se on hyväksi tuotantohommissa mitä tehdään.

Jätä hakemus

Markkinointityyppi

Tooooooooodella laaja käsite, mutta niin on toimenkuvakin ja ei etsitä tietyn osa-alueen spesifiä osaajaa, vaan ennemminkin tyyppiä kenellä on nälkää opetella asioita ja osaa mukautua meidän meininkiin. Tässä on vähän listaa, että jos jokin näistä sujuu sulta tai luulet, että voisit jeesata Kuivalihakundia näissä asioissa, niin sitten kannattaa lukea pidemmälle!

 • sisällöntuotto suomeksi ja englanniksi. Sisältää sosiaalisen median postauksia ja niihin tekstien kirjoittamista, sekä verkkokaupan tuotetekstien luomista.
 • digitaalinen markkinointi (Google, FB, Amazon…)
 • wooCommerce kaupan ylläpito (Frontend & Backend)
 • kuva ja videoeditointi
 • hullu luovuus ja tarinankerronta!
 • vaikuttajamarkkinointi

Markkinointityyppinä sä tuut kehittämään Kuivalihakundin markkinointia ja myyntiä kokonaisvaltaisesti näiden tyyppien kanssa ja saat varmasti tukea kaikelle mahdollisimman övereille ajatuksille! Ei etitä yksisarvista kuka pystyis hoitamaan kaikki hommat, etsitään tyyppiä kuka haluaa kehittyä ja oivaltaa asioita! Jonkin verran on mahdollista tehdä hommia myös etänä, mutta meille on tärkeetä, että tuut enimmäkseen olemaan hallilla aistimassa tunnelmaa ja oppimaan enemmän koko yrityksestä ja toimintaperiaatteista, eli jos ei osata niin sit jumalauta opetellaan!

Palkka riippuu paljonkin osaamistasosta ja se jutellaan työhaastattelun aikana kohdilleen, mutta kerro toki palkkatoiveesi jo hakemuksen yhteydessä.

Jätä hakemus

Lyhyesti Kuivalihakundista,

Kuivalihakundin hommat on kehittynyt vuosien varrella siten, että yrityksessä työskentelee nyt 16 henkilöä vakituisesti, mimmejä 7 ja kundeja 9. Ikähaarukka meidän työntekijöille on 19-38 ja keski-ikä pyörii jossain 30 nurkilla.

Tällä hetkellä toimitaan tosiaan Tuusulassa, Fallbackan teollisuusalueella. Nykyinen paikka on käymässä meille pieneksi kasvaneen kysynnän takia, niin ollaan tosiaan muuttamassa uusiin tiloihin. Uusi paikka on rakentumassa Tuusulan Jokelaan mihin päästään muuttamaan vuoden 2022 kesänä, siellä on panostettu henkilöstön viihtyvyyteen mm. kuntosalin ja loungen muodossa.

Meillä on käytössä myös Smartum liikunta-, ja kulttuurisaldot, sekä laaja työterveyshuolto ja kattavat vakuutukset mitkä huomioivat joiltain osin myös vanhempiakin vaurioita.

Ainiin! Meidän visioissa me tullaan olemaan maailman isoin ja ronskein kuivalihavalmistaja tulevaisuudessa!

Takaisin ylös