Chicken Jerky Teriyaki 100g

  • Teriyaki eli japanilaisittain “kiiltäväksi paistettu” kana-jerky jossa suolaisuus ja makeus kohtaavat eksoottisella tavalla.
  • Special edition, myynnissä vain rajallinen määrä!
  • Kotimaista broilerin rintafileetä

Vain 2 varastossa

11,99 

Special edition: Teriyakilla maustettua kanan kuivalihaa!

Teriyakia löytyy nyt meijän valikoimasta myös kana-jerkynä. Täällä meijän lihatehtaalla porukka pyörtyili kun oli maistanu ekat Beef Jerky Teriyakit ja sama meinas käydä Chicken Jerky Teriyakin kanssa. Himskatti kun onkin maukasta kun tää suolaisen ja makeen yhdistelmä pääsee oikee kunnolla suussa valloilleen ja kuivattu valkosipuli rouskuu hampaiden välissä jättäen suuhun pitkään kestävän täyteläisen maun. Teriyaki eli japanilaisittain “kiiltäväksi paistettu” toimii tässä kanan kuivalihassa täydellisesti ja kiiltoa tässä tipussa todellakin on. Tää kana versio on ihan pikkusen nautaa sitkeempää mut tässä jerkyssä on enemmän protskua ja vähemmän rasvaa joten se sopii erinomaisesti vaikka punttispoitsuille ja fitnesstytteleille koviin treeneihin energiaa tuomaan. Nää uudelleen avattavat pussit on myös käteviä pitää repussa mukana vaikka vähän pidempiäkin aikoja sillä ne ei tarvii ollenkaan kylmäsäilytystä.

Iso suositus Kana Teriyakille Kuivalihakundin poppoolta!

Tätä special editionia on vain rajallinen määrä saatavilla joten pidähän kiirusta jos meinaat napaa oman pussukan!

 

Kuivaliha

1kg kuivalihaa vaatii 2,8 kg tuoretta lihaa.

Lihan alkuperämaa/ origin of meat: Suomi/ Finland

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Lihan alkuperämaa

Suomi

Special edition: Teriyakilla maustettua kanan kuivalihaa!

Teriyakia löytyy nyt meijän valikoimasta myös kana-jerkynä. Täällä meijän lihatehtaalla porukka pyörtyili kun oli maistanu ekat Beef Jerky Teriyakit ja sama meinas käydä Chicken Jerky Teriyakin kanssa. Himskatti kun onkin maukasta kun tää suolaisen ja makeen yhdistelmä pääsee oikee kunnolla suussa valloilleen ja kuivattu valkosipuli rouskuu hampaiden välissä jättäen suuhun pitkään kestävän täyteläisen maun. Teriyaki eli japanilaisittain "kiiltäväksi paistettu" toimii tässä kanan kuivalihassa täydellisesti ja kiiltoa tässä tipussa todellakin on. Tää kana versio on ihan pikkusen nautaa sitkeempää mut tässä jerkyssä on enemmän protskua ja vähemmän rasvaa joten se sopii erinomaisesti vaikka punttispoitsuille ja fitnesstytteleille koviin treeneihin energiaa tuomaan. Nää uudelleen avattavat pussit on myös käteviä pitää repussa mukana vaikka vähän pidempiäkin aikoja sillä ne ei tarvii ollenkaan kylmäsäilytystä. Iso suositus Kana Teriyakille Kuivalihakundin poppoolta! Tätä special editionia on vain rajallinen määrä saatavilla joten pidähän kiirusta jos meinaat napaa oman pussukan!  

Kuivaliha

1kg kuivalihaa vaatii 2,8 kg tuoretta lihaa. Lihan alkuperämaa/ origin of meat: Suomi/ Finland

Ravintosisältö

Energia

Rasva

- josta tyydyttynyttä

Hiilihydraatit

- josta sokereita

Proteiini

Suola

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Lihan alkuperämaa

Suomi

Ainekset

Kanafilee(Fi), gluteeniton soijakastike (vesi, soijaproteiinihydrolaatti, suola), sokerisiirappi, mustapippuri, valkosipuli, sipuli, inkivääri, etikka.

Voimakassuolainen. Gluteeniton. Lihan alkuperämaa: Suomi

Ingredienser

Kycklingfilé(Fi), glutenfri sojasås (sojaproteinhydrolysat, vatten, salt), sirap, svartpeppar, vitlök, lök, ingefära, ättika.

Kraftigt saltad. Glutenfri. Köttets Ursprungsland: Finland.