Joululahjoja perkele!

Postin ja Matkahuollon paketit ehtivät jouluksi, kun ne tilaa keskiviikkoon 20.12 klo 12.00 mennessä!

Täältä löydät meijän vinkki vitoset niiden hommailuihin niin ei tarvitse omaa päätä vaivata!

Kuivaliha sopii nimittäin hemmetin hyvin joululahjaksi patikointia rakastavalle mettässä samoojalle tai vaikka kaljasta tykkäävälle himopelaajalle. Frendit vois myös arvostaa maukasta kuivalihaa leffailtoihin napsittavaksi tai faija joka raskaan työpäivän jälkeen tarvitsee vähän jotain kevyttä purtavaa oluen seuraksi.

Mitä laitetaan…

No vaikkapa Lihalaatikko joka kätkee sisuksiinsa 9 erilaista kuivalihamakua, joista jokainen löytää varmasti oman lempparinsa. Se on ollut meijän tilatuin joululahja jo vuosia ja voimme suositella sitä suurella sydämellä tänäkin vuonna. Boksikin näyttää varsin tyylikkäälle, heittää vaan vähän lahjapaperia päälle (jos sitäkään) ja tuikkaa pukinkonttiin oottelemaan h-hetkeä. Meijän lihojahan ei tarvii hilloo missään jääkaapissa tai pakastimessa vaan ne säilyy ihan huoneenlämmössä myös avattunakin.

Myöskin räätälöitävät laatikot ovat huippu valinta jos suosikkimaut on jo bongattu valmiiksi! Valkkaileppa tässä tapauksessa verkkokaupastamme Lihalaatikko tai Hefeboksi ja klikkaile himotuimmat lastut rasiaan.

Valitettavasti piparin makuista lihaa emme tänä vuonna saaneet valikoimaamme, mutta jouluteemaan sopii mainiosti sopivan savuinen BBQ Greasy Pork Jerky joulupossu.

Lihakortti – maailman lihaisin lahjakortti!

Mikäli se makujen ja määrien valkkailu osoittautuu ylitsepääsemättömän hankalaksi niin ainahan sitä voi ostaa meidän Lihalahjakortin pukinkonttiin pakattavaksi niin paketin saaja voi itse valita omat pöperönsä meijän lihakaupasta. Kaikille toimituksille on myöskin mahis valita kaverin osoite “toimitus eri osoitteeseen” -kohdasta, jos epäilee ehtiikö pukki ihan joka paikkaan lahjoja jakamaan.

Tilaa Lihakortti tästä

Rehdisti kotimaista lihaa ja Suomessa valmistettu.

Rusinana pullassa meijän lihat ovat laadukasta kotimaista lihaa ja valmistettu Tuusulan Jokelassa, Uudellamaalla. Käyttöaikaa lihoille on n. kymmenisen kuukautta eli mitään kiirettä näiden kanssa ei ees tarvii pitää. Nappaat vaikka pussillisen aamulla povariin ja napostelet sieltä pikkuhiljaa kunnon hyvää proteiinipitoista välipalaa. Ei nälkä pääse yllättämään ja pysyy se nälkäkiukku loitolla.

Kuivalihakundi

Jos ei löytyny ylempää mitään sopivaa, niin täs on meidän myydyimmät:

Takaisin ylös