Naudan kuivaliharouhe Smoked Hot Naga 100g

Naudan paahtopaistista valmistettu kuivaliharouhe. Tymäkällä naga jolokia chilillä maustettu ja pyökkipurulla tuhdisti savustettu. Käytä ruoanlaittoon kotona tai vaikka metsäreissulla.

Varasto loppu

4,99 

Liity odotuslistalle niin saat tiedon kun tuotetta on taas saatavilla.

Kuivalihakundin SavuNaga kuivaliharouhe

Grrrr! Asiakkaiden toiveiden saattelemana ensimmäisenä Kuivalihakundin Special Edition tuotteena syntynyt SavuNaga on tymäkällä Naga Jolokia chilimurskalla maustettu kotimainen kuivaliharouhe, jota on savustettu vuorokauden verran vielä kuivauksen jälkeen!

Anna Naga Jolokian kapsaisiinin tunkeutua ensin ikeniisi ja sen jälkeen pyökkipurun tuottama savu viimeistelee tämän suomalaisesta lihasta valmistetun kuivaliharouheen makunautinnon.

Kuivaliharouhe ei tosiaan tarvitse kylmäsäilytystä, vaan voit huoleti pitää sitä eväänä autossa tai vaikka reissurotsin taskussa!

Kuivaliha

1kg kuivalihaa vaatii 2,5 kg tuoretta lihaa.

Lihan alkuperämaa/ origin of meat: Suomi/ Finland

 

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Kuivalihakundin SavuNaga kuivaliharouhe

Grrrr! Asiakkaiden toiveiden saattelemana ensimmäisenä Kuivalihakundin Special Edition tuotteena syntynyt SavuNaga on tymäkällä Naga Jolokia chilimurskalla maustettu kotimainen kuivaliharouhe, jota on savustettu vuorokauden verran vielä kuivauksen jälkeen! Anna Naga Jolokian kapsaisiinin tunkeutua ensin ikeniisi ja sen jälkeen pyökkipurun tuottama savu viimeistelee tämän suomalaisesta lihasta valmistetun kuivaliharouheen makunautinnon. Kuivaliharouhe ei tosiaan tarvitse kylmäsäilytystä, vaan voit huoleti pitää sitä eväänä autossa tai vaikka reissurotsin taskussa!

Kuivaliha

1kg kuivalihaa vaatii 2,5 kg tuoretta lihaa. Lihan alkuperämaa/ origin of meat: Suomi/ Finland  

Ravintosisältö

Energia

Rasva

- josta tyydyttynyttä

Hiilihydraatit

- josta sokereita

Proteiini

Suola

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Ainekset

Naudanpaisti, gluteeniton soijakastike, sokerisiirappi, Nagajolokiachilimurska, mustapippuri, valkosipuli, aito savu/ Lihan alkuperämaa/ origin of meat: Suomi/ Finland

Ingredienser

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Vain ne asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen voivat arvostella sen (vaatii myös sisäänkirjautumisen).