Ronski kuivaliharouhe 80-100g / Eri makuja

Kotimaista kuivalihamurua ruoanlaittoon – Beef jerky sopii hyvin myös keittoihin! Pussi sisältää myös joitain napostelupaloja haukkailtavaksi muun tekemisen lomassa.

Paketti sisältää:

Paikanvaraus

Naudan kuivaliharouhe Original 100g

Paikanvaraus

Naudan kuivaliharouhe mieto Habanero 100g

Paikanvaraus

Naudan kuivaliharouhe Savu 100g

Paikanvaraus

Naudan kuivaliharouhe Scorpion 100g

Paikanvaraus

Kanan kuivaliharouhe Lemongrass 100g

Paikanvaraus

Kanan kuivaliharouhe Sriracha 100g

Paikanvaraus

Poron kuivaliharouhe 80g

Vain 2 varastossa

Alkaen: 3,90  sis. alv

Ronski Rouhe 80-100g

Kotimaista kuivalihamurua ruoanlaittoon, pussi sisältää myös joitain kuivalihapaloja naposteltavaksi, beef jerky sopii hyvin myös keittoihin!

Ronski Rouhe on Kuivalihakundin Porosta,  Jerkku beef jerkystä, Ruusteri kana-jerkystä, karhu-jerkystä ja Porky possu-jerkystä valmistettua kuivalihamurua. Tuote sopii ruoanlaittoon todella hyvin, voit käyttää tätä tuomaan ruokaisuutta kastikkeisiin, keittoihin, salaattiin tai vaikka pitsan päälle. Pussissa saattaa olla joukossa  myös isompia paloja, joita voi myös huoleti käyttää ruoanlaitossa tai napostella hyvällä mielin pois. Kuivalihamuru on pakattu seisovaan uudelleensuljettavaan pussiin, mikä on helppo säilyttää kotona huoneenlämmössä jos kaikkea ei tule kerralla käytettyä pois. Tuote ei juurikaan turpoa ruokaan laitettaessa, mutta pehmenee huomattavasti jo parissa kymmenessä minuutissa ja yön yli ruoan joukossa ollessa on liha suussa sulavaa seuraavana päivänä.

 

Toisinaan meiltä löytyy valimoimasta Mysteerisäkki mihin tulee 5 kpl 100g pussukkaa meidän ronskia rouhetta. Ja ettei homma olis ihan näin helppoa, niin me isketään sulle maut aevan täysin randomilla. Eli Mysteerisäkin makuvaihtoehtoihin sä et pysty vaikuttamaan! Muahhaha!

 

Muuten valikosta pystyt valitsemaan haluamasi maun. Eikun testailemaan!

 

Kuivaliha

Nauta: 1kg kuivalihaa vaatii 2,5 kg tuoretta lihaa.

Kana: 1kg kuivalihaa vaatii 2,8 kg tuoretta lihaa.

Poro: 1kg kuivalihaa vaatii 3 kg tuoretta lihaa.

 

Ronski Rouhe 80-100g

Kotimaista kuivalihamurua ruoanlaittoon, pussi sisältää myös joitain kuivalihapaloja naposteltavaksi, beef jerky sopii hyvin myös keittoihin! Ronski Rouhe on Kuivalihakundin Porosta,  Jerkku beef jerkystä, Ruusteri kana-jerkystä, karhu-jerkystä ja Porky possu-jerkystä valmistettua kuivalihamurua. Tuote sopii ruoanlaittoon todella hyvin, voit käyttää tätä tuomaan ruokaisuutta kastikkeisiin, keittoihin, salaattiin tai vaikka pitsan päälle. Pussissa saattaa olla joukossa  myös isompia paloja, joita voi myös huoleti käyttää ruoanlaitossa tai napostella hyvällä mielin pois. Kuivalihamuru on pakattu seisovaan uudelleensuljettavaan pussiin, mikä on helppo säilyttää kotona huoneenlämmössä jos kaikkea ei tule kerralla käytettyä pois. Tuote ei juurikaan turpoa ruokaan laitettaessa, mutta pehmenee huomattavasti jo parissa kymmenessä minuutissa ja yön yli ruoan joukossa ollessa on liha suussa sulavaa seuraavana päivänä.   Toisinaan meiltä löytyy valimoimasta Mysteerisäkki mihin tulee 5 kpl 100g pussukkaa meidän ronskia rouhetta. Ja ettei homma olis ihan näin helppoa, niin me isketään sulle maut aevan täysin randomilla. Eli Mysteerisäkin makuvaihtoehtoihin sä et pysty vaikuttamaan! Muahhaha!   Muuten valikosta pystyt valitsemaan haluamasi maun. Eikun testailemaan!  

Kuivaliha

Nauta: 1kg kuivalihaa vaatii 2,5 kg tuoretta lihaa. Kana: 1kg kuivalihaa vaatii 2,8 kg tuoretta lihaa. Poro: 1kg kuivalihaa vaatii 3 kg tuoretta lihaa.  

Ravintosisältö

Energia

Rasva

- josta tyydyttynyttä

Hiilihydraatit

- josta sokereita

Proteiini

Suola

Ainekset

Ingredienser

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Ronski kuivaliharouhe 80-100g / Eri makuja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *