Naudan kuivaliharouhe Original 100g

Kotimaista kuivaliha murua ruoanlaittoon – beef jerky sopii hyvin myös keittoihin! Pussi sisältää myös joitain napostelupaloja.

Varasto loppu

4,99  (49.9 € / kg)

Liity odotuslistalle niin saat tiedon kun tuotetta on taas saatavilla.

Ronski Rouhe 80-100g

Beef jerky sopii hyvin myös keittoihin! Kotimaista kuivalihamurua ruoanlaittoon ja pussi sisältää myös joitain kuivalihapaloja naposteltavaksi.

Ronski Rouhe on Kuivalihakundin Porosta,  Jerkku beef jerkystä, Ruusteri kana-jerkystä ja Porky possu-jerkystä valmistettua kuivalihamurua. Tuote sopii ruoanlaittoon todella hyvin, voit käyttää tätä tuomaan ruokaisuutta kastikkeisiin, keittoihin, salaattiin tai vaikka pitsan päälle. Pussissa saattaa olla joukossa  myös isompia paloja, joita voi myös huoleti käyttää ruoanlaitossa tai napostella hyvällä mielin pois. Kuivalihamuru on pakattu seisovaan uudelleensuljettavaan pussiin, mikä on helppo säilyttää kotona huoneenlämmössä jos kaikkea ei tule kerralla käytettyä pois. Tuote ei juurikaan turpoa ruokaan laitettaessa, mutta pehmenee huomattavasti jo parissa kymmenessä minuutissa ja yön yli ruoan joukossa ollessa on liha suussa sulavaa seuraavana päivänä.

Alasvetovalikosta pystyt valitsemaan haluamasi maun. Eikun testailemaan!

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Ronski Rouhe 80-100g

Beef jerky sopii hyvin myös keittoihin! Kotimaista kuivalihamurua ruoanlaittoon ja pussi sisältää myös joitain kuivalihapaloja naposteltavaksi. Ronski Rouhe on Kuivalihakundin Porosta,  Jerkku beef jerkystä, Ruusteri kana-jerkystä ja Porky possu-jerkystä valmistettua kuivalihamurua. Tuote sopii ruoanlaittoon todella hyvin, voit käyttää tätä tuomaan ruokaisuutta kastikkeisiin, keittoihin, salaattiin tai vaikka pitsan päälle. Pussissa saattaa olla joukossa  myös isompia paloja, joita voi myös huoleti käyttää ruoanlaitossa tai napostella hyvällä mielin pois. Kuivalihamuru on pakattu seisovaan uudelleensuljettavaan pussiin, mikä on helppo säilyttää kotona huoneenlämmössä jos kaikkea ei tule kerralla käytettyä pois. Tuote ei juurikaan turpoa ruokaan laitettaessa, mutta pehmenee huomattavasti jo parissa kymmenessä minuutissa ja yön yli ruoan joukossa ollessa on liha suussa sulavaa seuraavana päivänä. Alasvetovalikosta pystyt valitsemaan haluamasi maun. Eikun testailemaan!

Ravintosisältö

Energia

Rasva

- josta tyydyttynyttä

Hiilihydraatit

- josta sokereita

Proteiini

Suola

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Ainekset

Ingredienser

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Naudan kuivaliharouhe Original 100g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *