Kanan kuivaliharouhe Sriracha 100g

Kotimaista kuivaliha murua ruoanlaittoon – sopii hyvin myös keittoihin! Pussi sisältää myös joitain napostelupaloja.

Varasto loppu

4,99  (49.9 € / kg)

Liity odotuslistalle niin saat tiedon kun tuotetta on taas saatavilla.

Ronski Rouhe!

Kotimaista kuivalihamurua ruoanlaittoon, pussi sisältää myös joitain kuivalihapaloja naposteltavaksi ja sopii hyvin myös keittoihin!

Ronski Rouhe on Kuivalihakundin Porosta,  Jerkku beef jerkystä, Ruusteri kana-jerkystä ja Porky possu-jerkystä valmistettua kuivalihamurua. Tuote sopii ruoanlaittoon todella hyvin, voit käyttää tätä tuomaan ruokaisuutta kastikkeisiin, keittoihin, salaattiin tai vaikka pitsan päälle. Pussissa saattaa olla joukossa  myös isompia paloja, joita voi myös huoleti käyttää ruoanlaitossa tai napostella hyvällä mielin pois. Kuivalihamuru on pakattu seisovaan uudelleensuljettavaan pussiin, mikä on helppo säilyttää kotona huoneenlämmössä jos kaikkea ei tule kerralla käytettyä pois. Tuote ei juurikaan turpoa ruokaan laitettaessa, mutta pehmenee huomattavasti jo parissa kymmenessä minuutissa ja yön yli ruoan joukossa ollessa on liha suussa sulavaa seuraavana päivänä.

Valitse haluamasi maun ja eikun testailemaan!

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Ronski Rouhe!

Kotimaista kuivalihamurua ruoanlaittoon, pussi sisältää myös joitain kuivalihapaloja naposteltavaksi ja sopii hyvin myös keittoihin! Ronski Rouhe on Kuivalihakundin Porosta,  Jerkku beef jerkystä, Ruusteri kana-jerkystä ja Porky possu-jerkystä valmistettua kuivalihamurua. Tuote sopii ruoanlaittoon todella hyvin, voit käyttää tätä tuomaan ruokaisuutta kastikkeisiin, keittoihin, salaattiin tai vaikka pitsan päälle. Pussissa saattaa olla joukossa  myös isompia paloja, joita voi myös huoleti käyttää ruoanlaitossa tai napostella hyvällä mielin pois. Kuivalihamuru on pakattu seisovaan uudelleensuljettavaan pussiin, mikä on helppo säilyttää kotona huoneenlämmössä jos kaikkea ei tule kerralla käytettyä pois. Tuote ei juurikaan turpoa ruokaan laitettaessa, mutta pehmenee huomattavasti jo parissa kymmenessä minuutissa ja yön yli ruoan joukossa ollessa on liha suussa sulavaa seuraavana päivänä. Valitse haluamasi maun ja eikun testailemaan!

Ravintosisältö

Energia

Rasva

- josta tyydyttynyttä

Hiilihydraatit

- josta sokereita

Proteiini

Suola

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Ainekset

Ingredienser

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Kanan kuivaliharouhe Sriracha 100g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *